David Pastor, “Nu-Roots”, en directe des del Polisónic, jazz espontani i atrevit

CD-cover David Pastor - Nu-Roots En Directe Desde El Polisonic

Nu-Roots, gravat en rigorós directe al Festival Polisònic, demostra la maduresa (no exempta d’espontaneïtat i atreviment) de la trajectòria d’un dels músics més creatius de l’escena actual.

Inoblidable i entranyable nit d’estiu

Encara no sé si David Pastor és conscient del que ha fet amb Nu-Roots. Supose que estarà preparat per a rebre els atacs de la crítica ortodoxa. Però supose, també, que estarà disposat a administrar amb prudència els previsibles comentaris favorables a aquesta sensacional obra. I escric açó perquè estic segur que Nu-Roots molt prompte serà una referència obligada als manuals de pedagogia musical. En una hora, el disc resumeix amb claredat i contundència la història recent de la música, amb al·lusions al blues, al gospel, a la música electrònica i, sobretot, al jazz amb tots els cognoms que vulguem fi-car-li. I on podem també endevinar sonoritats de personatges tan il·lustres com Davis, Marsalis o Blanchard.

Nu-Roots, gravat en rigorós directe al Festival Polisònic de Gandia, demostra la maduresa (no exempta d’espontaneïtat i atreviment) de la trajectòria d’un dels músics més creatius de l’escena actual. David Pastor és, sens dubte, un dels valors que no necessita del proteccionisme mediàtic per seguir fabricant productes d’exportació. Ja ho va aconseguir amb Stringworks i ara, amb la complicitat de Josep Lluís Guart i Toni Pagès, segurament entrarà molt prompte a cotitzar als mercats internacionals.

Des del Festival Polisònic ens agradaria que, en escoltar el disc, compartíreu les generoses emocions, que més enllà de les purament sensorials i epidèrmiques, ens va produir Nu-Roots a tots els qui vam estar presents en el concert que el trio de David Pastor va realitzar en una inoblidable i entranyable nit d’estiu al jardí de la Casa de Cultura de Gandia.

Eudald González – Director Artístic – Festival Polisònic

CD-cover David Pastor - Nu-Roots En Directe Desde El Polisonic

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: